Privacy statement

Websitebezoek

Op de website van Kyhard worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het ip-adres
van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kyhard gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Kyhard maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Kyhard bij Google zoekresultaat pagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (ip-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Kyhard te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Kyhard heeft hier geen invloed op. Kyhard heeft Google geen toestemming gegeven om via Kyhard verkregen Analytics-informatie te gebruiken
voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@kyhard.nl. Kyhard zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Kyhard neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om
misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kyhard maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kyhard verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kyhard op via info@kyhard.nl, www.kyhard.com is een website van Kyhard.

Kyhard is als volgt te bereiken:

Postadres:
Achterdijkje 13, 8754EP, Makkum

Vestigingsadres:
Achterdijkje 13, 8754EP, Makkum

Kamer van koophandel:
85669334

E-mailadres:
verkoop@kyhard.nl